Nieuwe vormgeving

In 2006 heb ik de eerste website op boketor.nl ontworpen voor mijn gelijknamige bedrijf. Een lieveheersbeestje wordt in het Huizers dialect een boketor genoemd en dat werd dan ook het logo van mijn bedrijf. Sinds de start is de website niet meer aangepast en daarmee was de software verouderd. Daarnaast ben ik na 2010 gestopt met het op bestelling maken van taarten, omdat ik het toen erg druk had met het magazine MjamTaart! Nu het magazine is verkocht en ik weer werknemer ben in plaats van eigen baas, maak ik eigenlijk alleen nog taarten voor mijn plezier. Een enkele keer werk ik nog samen met Cherries On Top. De vorige website met zijn prijslijsten en andere informatie was dus helemaal niet meer actueel. Omdat ik trots ben op mijn taarten, wil ik ze wel nog steeds graag laten zien. Daarom besloot ik mijn website in stand te houden en nu te gaan gebruiken als portfolio.

Tijd voor een nieuw jasje dus! Welkom op mijn vernieuwde website.