Kerst 2021

Kerst en koekhuisjes zijn voor mij twee dingen die absoluut bij elkaar horen. Dus toen ik bij de Ikea was voor wat andere inkopen en de kerst-afdeling niet kon weerstaan, heb ik daar een stapel koekhuisjes meegenomen. Samen met een paar tennismaatjes hebben we een workshop bij mij thuis georganiseerd en toen had ik de smaak te pakken… Ze zijn namelijk ideaal voor mijn favoriete grondstof: glazuur. Ik ben de afgelopen weken dus heerlijk los gegaan met suiker en snoep.

Moederdag 2020

In Coronatijd lijkt iedere bijzondere dag nog specialer, want het zal er eentje zijn die je nooit meer vergeet. Moederdag gaat bij ons met 2 pubers in huis meestal vrijwel ongemerkt voorbij en is zeker al snel vergeten, zodra het ontbijtje-op-bed is geserveerd… Maar dit jaar heb ik tijd gemaakt om mijn eigen moeder en schoonmoeder te verrassen. Dat heb ik niet meer gedaan sinds ik het huis uit ging. Dit keer ben ik in de loop van de week ervoor bezig geweest met ontwerpen, glazuur spuiten, een smaakje kiezen, bakken, vullen en decoreren.

Volgende week mag ik weer fulltime aan de slag, dus dan zal ik voorlopig geen tijd meer hebben voor mijn favoriete hobby.

Iets romantisch

Afgelopen woensdag was mijn nichtje jarig en dus heb ik het weekend ervoor eindelijk weer eens tijd gemaakt om me uit te leven op het maken van een ontwerp voor een echt tienertaartje. Ik mocht zelf iets verzinnen en dat vind ik het leukst. ūüôā Doe maar “iets romantisch” zei mijn schoonzus.

Terwijl ik aan het tekenen was, kwamen er langzaam steeds meer idee√ęn. Voor haar vorige taart had ik ook de airbrush gebruikt en dat vond ze “zo gaaf!”, dus dat wilde ik nu in ieder geval weer. Ik vond het heerlijk om weer eens te doen.

Nieuwe vormgeving

In 2006 heb ik de eerste website op boketor.nl ontworpen voor mijn gelijknamige bedrijf. Een lieveheersbeestje wordt in het Huizers dialect een boketor genoemd en dat werd dan ook het logo van mijn bedrijf. Sinds de start is de website niet meer aangepast en daarmee was de software verouderd. Daarnaast ben ik na 2010 gestopt met het op bestelling maken van taarten, omdat ik het toen erg druk had met het magazine MjamTaart! Nu het magazine is verkocht en ik weer werknemer ben in plaats van eigen baas, maak ik eigenlijk alleen nog taarten voor mijn plezier. Een enkele keer werk ik nog samen met Cherries On Top. De vorige website met zijn prijslijsten en andere informatie was dus helemaal niet meer actueel. Omdat ik trots ben op mijn taarten, wil ik ze wel nog steeds graag laten zien. Daarom besloot ik mijn website in stand te houden en nu te gaan gebruiken als portfolio.

Tijd voor een nieuw jasje dus! Welkom op mijn vernieuwde website.